SoleCRISTransition linkFront pageTransition linkUser manualTransition linkRegister informationTransition linkLogin

Music/Artistic directorship or production of a project, recording or event
      


Mini-Taiga. Liedes Anna-Kaisa. 2017


Category Music
Subcategory Artistic directorship or production of a project, recording or event
Person
Liedes Anna-Kaisa 
Unit
Unit SibA/Kansanmusiikin aineryhmä 
Title Mini-Taiga 
Start date 22.05.2017 
End date 24.05.2017 
Place Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran sali 
City Helsinki 
Country Finland
Production University of the Arts Helsinki
Additional information Taideyliopiston Sibelius-Akatemian kansanmusiikkiosaaminen esittäytyy 8.5.–31.5.2017 Helsingin Musiikkitalossa sekä Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran tiloissa järjestettävillä Touko- ja Mini-Taiga -festivaaleilla.

Kevään ja kesän vaihteessa Taideyliopiston Sibelius-Akatemian kansanmusiikin aineryhmä järjestää yhteensä 29 konserttia, joissa kuullaan tulevien ammattilaisten osaamista koko kansanmusiikin kentän laajuudelta afrikkalaisesta rumpumusiikista kanteleen soiton perinteisiin ja teatterimusiikkiin.
Lavoille nousevat kansanmusiikin aineryhmän kandidaatti- ja maisterivaiheiden opiskelijat. He lähestyvät konserteissaan kansanmusiikkia hyvin erilaisista näkökulmista. Konserttien sisällöt ja ideat kumpuavat niin runoista ja perinteestä, henkilökohtaisista havainnoista ja tunteista tietyssä hetkessä, minäkuvan rakentumisesta, sodasta ja rauhasta kuin oman musiikillisen matkan varrella tapahtuneista muutoksista. Vuosittain järjestettävät Touko- ja Mini-Taiga -festivaalit antavat mahdollisuuden kurkistaa kansanmusiikin nykyhetkeen ja nauttia musiikista kaikin aistein mitä erilaisimmin kokoonpanoin ja instrumentein tarjoiltuna.

Kaikkiin tilaisuuksiin on vapaa pääsy.

Lisätietoja:
Sirpa Lahti, 040 738 4736, sirpa.lahti(at)uniarts.fi
Internet-addresses http://www.uniarts.fi/tapahtumat?between_date_filter%5Bvalue%5D%5Bdate%5D=22.05.2017&field_konsertit_tid%5B%5D=363&combine=&a= [Mini-Taiga]
Registration (yyyy) 2017