SoleCRISSiirtymälinkkiEtusivuSiirtymälinkkiKäyttöohjeSiirtymälinkkiRekisteriselosteSiirtymälinkkiUniarts-kirjautuminen

Musiikki/Produktion, tallenteen tai tapahtuman taiteellinen johtaminen tai tuottaminen
      
Tämä on julkaisun katselusivu. Tällä sivulla voit katsella julkaisun perustietoja. Jos haluat päästä muokkaamaan julkaisun tietoja, siirry julkaisun muokkaussivulle alalaidassa olevalla siirtymis-toiminnolla tai jatka järjestelmän käyttöä menusta.


Afrikka Joensuussa -viikonloppu. Turunen Matti. 2019


Laji Musiikki
Alalaji Produktion, tallenteen tai tapahtuman taiteellinen johtaminen tai tuottaminen
Yliopiston ensimmäinen tekijä
Turunen Matti 
Ensimmäisen tekijän yksikkö
Ensimmäinen organisaatio S/Kirkkomusiikki (Kuopio) 
Teoksen nimi Afrikka Joensuussa -viikonloppu 
Alkamispäivä 15.02.2019 
Päättymispäivä 17.02.2019 
Paikka Joensuun ev.lut. seurakuntakeskuksen sali ja kirkko 
Kaupunki Joensuu 
Maa Suomi
Tuotanto Joensuun ev.lut. seurakunta 
Lisätiedot Afrikka Joensuussa -viikonloppu sisälsi kanttorin työn eri ulottuvuuksia, näyttelemistä, laulamista, kuoronjohtoa, soittamista, oppimista, tuottamista, seuraamista, kulttuurillisia yhteyksiä, tanssia ja ruokakulttuuriin tutustumista. Tapahtumassa Helsingin ja Kuopion kirkkomusiikin opiskelijat opiskelivat afrikkalaista musiikkia, rytmiä ja tanssia, seurasivat korkeatasoista seminaaria tähdäten kumppanuuteen opetusviennissä kohteena Afrikka ja esiintyivät Afrikan tähden ilta -hyväntekeväisyystapahtumassa ja kansainvälisessä messussa. Heidän osaamistaan ohjasivat Matti Turunen, Jussi Kukkonen, Narrow-Way lauluyhtye ja professori Timo Kiiskinen.

Tapahtuma toteutettiin Joensuun ev.lut. seurakunnan tiloissa, mutta sen toteutuksessa avustivat Narrow-Way musiikkiryhmä, Joensuu-Ghana -seura ry., Taideyliopiston Kuopion ja Helsingin kirkkomusiikin aineryhmät, sekä Riveria-ammattiopisto, jonka panos seminaarin ideasisällön toimeenpanemisessa jää projektin jatkojalostuskohteeksi. Seminaarin tavoitteena oli tutkia koulutusvientiä Afrikkaan ammatillisen koulutuksen puolella. Taideyliopiston tehtävänä ollut tunnelmailmapiirin luominen onnistui loistavasti.

Tehtävä: tapahtuman ideoija, organisoija, pääesiintyjä, juontaja ja sihteeri, sekä tiedotuksen avustaja.
Rekisterivuosi 2019